Vlkodlak

Vlkodlak

Anotace: -

Ani za mák nebyl tak
chlupatý jak vlkodlak.
I tak měl chlupů vcelku dosti
vlkodlak do morku kosti
v zimě chodil bez roláku
v létě na něj na koupáku
volávali „VLKODLAKU!“
Je to tak-a nejinak.

A když došlo na soumrak
za úplňku,ani mrak
navzdor zažitému zvyku
na krále všech milovníků
dívek,mladých dam a slečen
proměnil se bůhvíjak.

V noci hebký jako plyšák
avšak ve dne
vlkodlak.
Autor Pavel Mališ, 23.11.2007
Přečteno 341x
Tipy 12
Poslední tipující: MissLucy, Elena Suchomel, lennerka, Erion Fate, kavec, Dračičák, Liv
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký, všechna čest, koukni na mého upíra;)

04.12.2007 21:22:00 | Frosty28

Díky za úsmev, jenž mi tvá báseň prinesla :))

23.11.2007 17:10:00 | lennerka

Povedená

23.11.2007 17:03:00 | Erion Fate

Úžasná metamorfóza. Nu, někdy je to až tak.

23.11.2007 02:19:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí