Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...

Černobílý film,
co rád si pouštíš každý den.

Co jsem všechno byl?
Proč jsem tím čím sem?

- Vzpomínka je fotka ve vrstvě prachu,
a v tom prachu z lásky či jen ze strachu,
srdce prstem vkreslené.
Skrz to srdce vnímáš minulost.
- Hledáš smích, ale nacházíš i zlost. -

Vzpomínka usměv na rtu vyloudí,
někdy smutnou slzu uroníš.
Avšak ať tě klidně soudí.
- Je tím, co nemohou ti vzít. -
Autor vinci, 23.11.2007
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: rry-cussete
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí