Má jediná

Má jediná

Anotace: Další kus s těžším veršem, ale snad snad se Vám bude líbit...

Má lásko ty jsi jediná,
v šírém tom světě krutém, jsi větrem co mne omílá.
Můj květe rudý pichlavý,
jsi sluncem na temné cestě bezprávým.
Krásná panno, vílo poslední,
nechť nic nezažene úsměv z tvojich tváří, ni nejkrutější splín.
Ó má luno kouzelná,
kéž můj spánek hlídáš jak kočka svoje koťata.

Vše bych ti daroval vše obětoval,
jaká jedné chvíle cena jest?

Jen ještě jednou spatřit bych tě chtěl,
naposledy chtěl bych zaslechnout tvůj smích,
naposledy pohladit hedvábné tvé vlasy,
naposledy s tebou, jen s tebou chvíli být.

Navěky zakletá jsi v srdci mém,
ty jsi krví bez které nemůže žít.
Autor The Shade, 07.06.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí