Zrada

Zrada

Anotace: Moje představa zrady jakožto temné bytosti. každámu se pod tímto nezmíněným tvorem může skrývat podoba, pro mě je to zrovna něco mezi vlkem a drakem.. i když jsou pro mne symbolem jednoty a osonosti, samostatnosti... Jinak zřejmě nemá víc dračí náplň, za

Pohrouží se svými stíny
Sleduje je při tanci
Zamyká se při orgii
A promlouvá s vyslanci

Hledá, tuší skryté cesty
Nalézá je v květinách
Slídí, běží všemi městy
Ukrývá se v rodinách

Laškuje s temnými ptáky
Navádí je ke svým hrám
Prohledává stuhy lásky
Zanáší je k pustinám

Pak vystoupí nad vší víru
Shlédne dolů k propasti
Rozmýšlí se, sbírá sílu
Věří, že jí odpustí

Kraluje tak ve vší moci
Nechce lásku, nechce život
S ní se stávaj všici lovci
S ní je všechna pravda porod

Tak dál hraje na tenké struny
Někdy vyhrá, jindy pláče
Příživníků má však tuny
Svoje na vždy věrné hráče
Autor Shadow Cat, 26.11.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí