Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ..optimistická.. - j.c.ben -

Znám vzácné místo ukryté,
co žádné oko nevidí,
kam vstoupit smí jen přátelé
a ostatní jen závidí.

Tam všude rostou květiny
a nikdo je tam neničí,
louky jsou plné motýlů
a sladká vůně jehličí.

Tam svítí slunce je modré nebe,
a ptáci zpívají.
Ta krása je uvnitř tebe,
neznalí marně hledají.

Tam kopretiny tančí s chrpou,
zvonky jim k tomu cinkají,
obloha se zdobí duhou,
jitrocel léčí churavý.

Tam mír a klid panuje
a peníze se nenosí,
vždy po ruce je vlídné slovo
a o pomoc se neprosí.

Celý ten ráj ty nosíš v srdci svým,
i když je zrovna raněný,
jen ukaž ho těm hodným, ať se to dozví,
jen pospěš,něž jejich srdce zkamení.

A já půjdu prosit anděla,
ať už tvé srdce nebolí,
a mít tu moc, tak sám ho uzdravím,
i když má ústa oněmí.

To pro ten ráj, pro čistý srdce tvý,
jen ať už neslzí,
tak ukaž ho těm hodným, ať se to dozví,
snad není pozdě, ať je to nemrzí.

Chci říci lidem všem
co ta místa neznají.
Tam v nitru lidí blízkých je lásky dost a dost,
jen ať dobře hledají.

Na té cestě lidí k lidem, za štěštím,
někdy stačí dát jen znamení,
a patří-li k těm hodným, pak se to dozví,
že nikdy není pozdě na nová přátelství.

.
Autor j.c., 08.06.2005
Přečteno 2821x
Tipy 4
Poslední tipující: shakespeares, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (23x)

Komentáře

nádhera...i když jsem na to přišla pozdě, ale všimni si, jsem 1500 návštěvník - to už o něčem svědčí...

11.07.2008 19:38:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí