CO SE NÁM ZDÁLO....

CO SE NÁM ZDÁLO....

Anotace: *nevím,jestli má vůbec cenu k tomu něco psát.*

****************
Co Se Nám Zdálo
****************

Je vlahá,teplá letní noc.
K jakým myšlenkám nás svádí...
sténat slastí,nebo volat o pomoc,
když Tvá kůže tak příjemně teď chladí,

Co se nám zdálo o krajině své,
kde pnou se k nebi místo šibenic
jen útlé kmeny jedlí,rozložité duby,
tam je teď les a ráj,kde
dřív nebylo nic
A naplněný verši romantismu,
kdo je člověk,pozná člověka
snad jen podle toho,jak své oči upře k písmu
v knížce;jak slov se neleká...

Proč také,vždyť slova jsou a budou.
A byla.Hnala a ženou slepou energií.
Odkud ji berou,co je jejich živnou půdou?
Jsou to básníci,já,Vy,co pro slova žijí...??
Stékat z per je jejich věčné přání,
sáhnout do životů,vloudit se do úst
pod průhlednou záminkou
tak krásně směšnou,prostě k popukání,
psát něco malým písmem,pod linkou...

Chyť si mě,chyť!! Zní mi v hlavě
štěstí,
Ať se propadnu,jestli ti utíkám..!!
Vím,že má pravdu,a jen jakoby nic
jsem ruce k mrakům vztáh´...
Kouzelnou nit mi Ariadné právě
váže na zápěstí
na mou pouť do nikam.
Už mi nepiš,stejně adresu svou nemám,
a nebuď smutná.
Jsem zase na cestách...
Autor Skywalker, 08.06.2005
Přečteno 477x
Tipy 6
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tvé malé písmo pod linkou

27.11.2010 06:03:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí