Neslyšná planina 1/Bojovník

Neslyšná planina 1/Bojovník

Anotace: Neslyšná planina je soubor čtyř abstraktních básní popisujících osudovou bitvu mezi Světlem a Temnotou. Prvky fantasy. Vyprávěno pozorovatelem (prosím nespatřujte žádné erotické motivy :-)

Jezdče, pohleď do dáli
Tam skví se Tvůj úkol, třepotá se ve vzduchu
nadnášen slunečním třpytem a zbarvován tichými váhavými myšlenkami
Tam pohleď, zaostři svůj zrak a zachytíš motýla
velikého jako lidské srdce a průhledného strachem

Ten Ti přinese poselství, setřese je z křídel nad Tvou duší
a pak zahyne vyčerpáním

Kde se toulávají duše osamělých, krajina je ohrožena
démony lživosti, které - zapřažené do kočáru smrti - řídí Zlo
Ujídá fantazii Nevinných, kousek po kousku
Láska na sebe oblékla černý šat

Vezmi odvahu a osedlej Odhodlání, ať Tě nese rychle jako zkázu
Čeká Tě boj, nepochybuj o sobě
neboť Krása a Láska jsou věčné, když je budeš řídit
náš svět neshoří a oblaka mi neprotečou
roztaženými dlaněmi
Autor Christel, 26.11.2007
Přečteno 397x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná scenérie odvahy a odhodlání.. někdy bývá těžké rozeznat ten pravý okamžik, protože pod rouchem Dobra může skrytě číhat Zlo, ale odhodlané srdce bojovníka je nakonec odhalí...

09.02.2009 12:49:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí