Hněv

Hněv

Anotace: O přehnané hodnotě naděje! PS: Povšimněte si, že poslední dva řádky se dají přečíst z obou stran!

Uprostřed lesů
v říčním korytě
v červeném přehozu zamotaná
má mrtvá naděje pod hladinou vody
je odložená

Smír odchází
hněv přichází
zoufalý obraz
scéna dokonalá

Na kříži lidstva
je přítomný nápis
Signate signate
mereme tangise tangis!
Autor Orlok, 08.06.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí