Smutky

Smutky

Anotace: hm, vysvětlit neumím...

Zase to přišlo ta tmavá hodina
smutek a tíha co nevíš kde začíná
co nemá důvod jen záminku snad
krok nejde udělat a člověk by rád

Není proč naříkat země se stále točí
hrdlo se stahuje a dovnitř hledí oči
není s čím svěřit se a není ani komu
to jen má dušička hledá svou cestu domů
Autor Heda, 08.06.2005
Přečteno 486x
Tipy 4
Poslední tipující: J's .., WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tvé verše krásně pohladí. Ráda si v nich budu číst!

15.08.2006 16:42:00 | šedá bílá myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí