Myslíš, že máš smůlu?...

Myslíš, že máš smůlu?...

Anotace: měli byste se radovat...

Máš smůlu v lásce?
Trápí tě to moc?
Vždyť tvůj život není v sázce!
Máš domov, rodinu, spát můžeš celou noc!

Máš depresi? Proč?
Někde nemají co jíst, kde spát!
Válka, násilí, proč?
Máš všechno!Můžeš se v klidu smát!

Štve tě, že bydlíš s rodiči v bytě?
Že jsi na dně, máš ten pocit?
Ztratili domov, své blízké – lidé po celém světě.
Tvoje oči by měli svítit!

Máš smůlu v lásce?
Trápí tě to moc? Nic nevíš…
Autor Romana666, 27.11.2007
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Ishtar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí