Opilcův dík

Opilcův dík

Anotace: */*/*/*/*

V lihu plavala duše má,
bylo mně blbě, až jsem brečel,
pak jsem se zeblil před všema…

Teď ráno při posteli vkleče
děkuji, pane, za ten večer!

Kdo z přátel mých jak rád mě má,
rozeznal jsem v ten večer krátký.
Jedni se smáli, hnusili se,
ti druzí odklízeli zvratky…
Autor china white, 28.11.2007
Přečteno 343x
Tipy 7
Poslední tipující: seed.misulka, excited, Bíša, Ayla, Martanka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...

28.11.2007 22:01:00 | Bíša

...v nouzi poznáš přítele.

28.11.2007 19:06:00 | Ayla

to znam,myslim že jsem to už párkrát zažila

28.11.2007 18:12:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí