Hovno je někdy víc

Hovno je někdy víc

Anotace: prostě fáze života....

Mám novou-starou kamarádku,
jmenuje se deprese.
Se štěstím a pohodou
se tahle holka nesnese.

S břitvou v ruce
hladím své zápěstí.
Říznu se prudce,
už nemyslím na štěstí.

Myslím, že teď
už mi není rovno
ani to prachsprosté
hovno...
Autor Elena Suchomel, 28.11.2007
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco to v sobě má, a někdy je i to hovno hrozně moc důležité!

29.11.2007 10:47:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí