strnulá pondělní rána

strnulá pondělní rána

Anotace: ...

ta lavička parková
nebyla vždy taková - usmolená!

je mi smutno z toho zimního podzimu
z hejna ukrákoraných vran
z přezářivé vánoční výzdoby
a nahňácaných trhových stánků
takhle po ránu a v polospánku
máš ospalky v očích..

-očích, které koukají ven
na usmolenou lavičku..

moc moc dávno jsme na ní seděli
v naivním snění o lepších zítřích..
nebo aspoň o lepším pondělí..

umyj si oči a běž se nasnídat..
Autor fialová, 28.11.2007
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, adida, Bíša, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj máme stejnej názor.......... pondělí nesnášim a vánoce ve městě taky......... dík žes mi to připoměla:-) hezký

07.12.2007 06:47:00 | jára spots

:o))

29.11.2007 11:55:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí