Variace na zjemnělá témata

Variace na zjemnělá témata

Anotace: A vzpomínka na tohle krásné,konečně prožité léto...

Sbírka: My favorite

Všude kolem jasný křídla,
jejich počet furt se mění
Schody s petrolejkou,poblikává
v jejím světle jasný není

Co kdo povídá,jen se usmívá
ústa malá má,ne však němá
Odráží se v loužích neonová vitrína
další variace na zjemnělé téma

Pod Petřínem rozepínám knoflík
večeru,který pak přichází
Ani jej nepřekvapí,když
nás dva v objetí nachází

Pohází po vyvoněné trávě
tvoje dlouhé vlasy přirozeně hnědé
příchod nových,jasných dnů
Duha tuhle barvu nedovede

Proč panenka Marie pláče?
Asi proto,že nedostane alimenty
Adoptujeme spolu Ježíška
V podkroví,pod peřinou
obtisknem se do tapety
Autor Petr Z, 29.11.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

musím ju čítať stále znovu, dookola... /zakomponoval si do nej nejaké zaklínadlo, čo lapí človeka do sľučky a už ho nespustí? /

27.02.2012 14:24:03 | gallatea

Zaklínadla ani ne...možná skutečné výjevy a ty ti třeba něco připomínají:))) Děkuji!

10.03.2012 18:01:30 | Petr Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí