Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Anotace: pro ty, co mám ráda

Kolik lidí
už prošlo
tvým životem?

Počítáš?
Nevnímáš?
Přemítáš?

Kolik z nich
ti zanechalo
otisk v duši?

Jsou to jen
kolemjdoucí
na tvé cestě?

Ale…

Někdo zastaví se
na pár vět,
a jiný zastaví
ti celý svět.

A já jim za to
ze srdce
děkuji…
Autor Erion Fate, 29.11.2007
Přečteno 309x
Tipy 9
Poslední tipující: looser, Bíša, pavlis, Meriel, Pišák, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechci jen lidi na pár vět
chci ať zůstane stát navždy svět ...
Nebo ať se ještě chvíli obráceně točí ..
všechno, co tu zažijeme , změní naše oči ...

02.12.2007 00:12:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí