Vánoční přemítání

Vánoční přemítání

Anotace: Ještě jedna vánoční. :-))

Po roce můžeme být spolu
u štědrovečerního stolu.
Hvězdy svítí na nebi - Bůh je rozsvěcuje,
Bůh zvěčnělý tajemstvím - co je Tvé je moje.
Dnešní sen se rozplynul, byl tak nedočkavý,
že snad tu veškerou zlobu lidí spraví.
Ani on dnes nechce sám zůstat na nebesích,
možná se tak jako já osamění děsí.
A tak zaženeme spolu starodávné běsy,
děkuji Ti za všechno, děkuji Ti, že jsi.
Autor Inge, 30.11.2007
Přečteno 703x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná vánočně laděná... není v tom taková ta kýčovitost, ale hlubší význam... moc se mi líbí:)

30.11.2007 21:38:00 | Gájatrí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí