Samota

Samota

Anotace: ...

Jsem mužem jenž odmítl žití,
mým snem je najít tvé bytí.
Jsi osobnost kterou hledám,
mít tebe tak už nikomu nedám.

Chci znát tvé jméno,
chci cítit tvou vůni.
Vidět tvé tělo,
a hladit tvou kuži.

Jsi mekkou mé duše,
srdcem mého těla.
Krvavá číše,
jenž mě zamrzela.

Jsi jak kapka raní rosy,
jsi majetkem krásy,
Jsi pavouk spřádající své sítě,
jsi jak malé dítě,
jenž skovává se předemnou.

Jsi pták toužící po svobodě,
samotný brouk na mítině.
Jsi vlak hledající rychlost a silu,
dvřevorubec lámájící pilu.

Já už netoužím po samotě,
a jednou, jednou najdu tě,
jsi ten co srdce mé vyléčí
a já opět okusím...
Autor Jaros.ml, 02.12.2007
Přečteno 446x
Tipy 4
Poslední tipující: Lady Carmila, Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

co? Prosím...nepřestávej mluvit...

23.08.2008 23:26:00 | Lady Carmila

ten člověk, o kterém píšeš by si to měl přečíst.. ;)

12.08.2008 22:15:00 | Emily Winnacott

Až na drobné maličkosti - líbí. Moc.

02.12.2007 21:43:00 | Aishia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí