Je čas jít

Je čas jít

Anotace: byl jednou jeden život...

Malé dítko narodilo se,
rostlo jako z vody,
rozdávalo štěstí své,
až do pozdní doby.

V dospívání lásky mělo,
v sobě samé zvraty,
Kateřiným mužem býti chtělo,
zamilováni, a tak se vzali.

Šťastné manželství to bylo,
holku, kluka vychovali,
té rodině se krásně žilo,
radost v srdcích zanechali.

Přišlo klidné stáří jejich,
vnoučata už na světě,
tak jako cest na západ, sever, na jih,
zamluvenou cestu mají do nebe.

Vemte příklad z Kateřiny a toho dítka
a snažte se tento život mít,
šťastně staří, až dospělá budou vaše kvítka,
cestou do nebe je čas jít.
Autor Tomáš F., 02.12.2007
Přečteno 303x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

21.10.2001 00.34

02.12.2007 14:12:00 | Tomáš F.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí