smutná jsem jen

smutná jsem jen

Anotace: toto se mi jednou oběvilo zničeho nic v hlavě a stále nechtělo ven, až po napsání básně se mi mysl vyprázdnila a vyčistila. Pomohlo to!

Jsem smutná
nikdo to nespraví
myšlenka cudná
nejde mi z hlavy
žiletky ostré
tepny mi hladí
prý je to dobré
všechno to spraví
krev moje sytí
žiletky chladné
a na hrob kvítí
brzo mi spadne
kdyby mne potkala
nádherná chvíle
už bych neplakala
bylo by mi mile
však ty chvíle milé
už nejsou tu
došla jsem do cíle
dám sbohem životu
proč se mnou zůstává
smutný okamžik
život můj ustává
místo sbohem, řeknu dík.
Autor Janika, 09.06.2005
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ou šit......
trochu drsný ne?
Jinak, čtu tvý bááááásně,
měj se ..............sně

23.10.2005 11:54:00 | Im

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí