Doteky

Doteky

Anotace: co se mi vybaví pod slovem doteky ...

Lehký vánek na tváři,
hřející slunce, když září,
na jaře pár kapek deště,
tvá ruka co hladí, hladí ... ještě!

Bosé nohy na pobřeží,
polibek tvá ústa střeží,
objetí, až se tají dech,
prsty hrající si ve vlasech.
Autor Sandra_T, 09.06.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí