vzpomínám

vzpomínám

Anotace: toto dílko patří pouze mému, bohužel už zesnulému dědečkovi, který mi ukázal svět umělců. Mám tě moc ráda dědo!!

vzpomínáš, když byla jsem ještě malinká
vodila k tobě, mě maminka
vzpomínáš si
na ty časy
kdy spolu jsme si hráli
dlouho jsme se smáli
já věřila jsem, že slunce svítí nám
ty ukázals mi, kudy jíti mám
po boku mém vždy jsi stál
a do uší mi hudbu hrál
jen ty jsi mě nejvíc naučil
snad to ti osud poručil
pak, že odvolá tebe z poutě života
a mě opustila jistota
jak ráda na tebe bych se podívala
a ne jen vzpomínala
kéž mohla bych říci, že ráda mám tebe
že chci ti dát kus sebe
ale ty už nejsi živý
a mně v duši něco chybí
vzpomínej na mě rád
jednou sejdeme se snad
Autor Janika, 09.06.2005
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí