Na jedné lodi

Na jedné lodi

Anotace: Včera mě v komentářích inspirovala Pocahontas.

Na jedné lodi plujem
Na jedné velké vlně
A i když neveršujem
Slova nám plynou stále

Na jedné lodi plujem
Na jedné amplitudě
Do vzduchu pořád tepem
Myšlenky nenadále

Stavíme velkou hradbu
Posetou kvítím
Voláme do všech koutů
Tady je hodně místa

A vyhlašujem klatbu
Těm co se třpytí
A berou bez okolků
Z našeho zítra
Autor Písnička, 09.06.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí