Takové dvě miniaturky...

Takové dvě miniaturky...

Anotace: No co k tomu říct, prostě miniaturky :) ODI ET AMO...(napsané r.2007)

Občas jsou v životě chvíle,
co nejsou černé ani bílé,
občas jsou v životě chvíle,
všechno zahodit a žít dále...
Občas jsou v životě chvíle,
kdy žiletka už nestačí,
občas jsou v životě chvíle,
kdy už se kolo smrti otáčí...
Ale jsou to jenom chvíle.
Bohudík jsou to jenom chvíle
co nejsou černé ani bílé.
------------------------------------
Nechce mi ublížit,
vždyť láska není hřích,
nechce mě zranit,
to jen slyším jeho smích...
ODI ET AMO
Přitiskne mě k sobě,
do křídel andělských,
vezme si mě sebou,
po cestách ďábelských...
ODI ET AMO
Autor mauvais-ange, 02.12.2007
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Moonlight7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí