Před zrcadlem

Před zrcadlem

Anotace: Když jsem včera doslata Vaší fotku, na padlo mě, že Vámn alespoň popíšu, jak vypadám. Ráno jsem si stoupla před zrcadlo a........

Ty můro naježená
S červeným nosem
Ty hvězdo umouněná
Slyšíš mě - pojď sem

Sem přijde pudru trocha
A tady korektor
Sem tužka - dneska modrá
Chtělo by to reflektor

Na víčka trochu nachu
Do vlasů kytičky
Někdy je to dřina brachu
Držet vzhled holčičky

Hotovo zavírá se
Maskérna kouzelná
Hotovo už je zase
Z ježibaby princezna
Autor Písnička, 09.06.2005
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí