Je to krásné...

Je to krásné...

Anotace: Taková blbost...ale vážně :) (napsána r.2007)

Je to krásné skládat básně
je to krásné mít se krásně
plakat i smát se, užívat každý den
člověk je přece svoboden.

Zavalen city trmácí se světem
tak dlouhou tratí bez oddychu jedem
hledá a hledá, nenachází nic
proč ale vlastně pořád chce víc?

Brát, ale nedat, smát se i plakat
tohle už přeci nemůže chápat
mluvit i myslet, kácet se na obě strany
nakonec zjistí, že je z toho zarmoucený.

Je to krásné hodit všechno za hlavu
být sám sebou, sklízet otavu,
je to krásné lítat s hlavou v oblacích
padat a padat, houpat se na mracích.
Autor mauvais-ange, 03.12.2007
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí