Okno mlžným oparem zamžené

Okno mlžným oparem zamžené

Anotace: O jednom zapadlém zakoutí

Okno mlžným oparem zamžené
Výhled do dvora zkreslený nabízí
Vidíš kontury rozmazané
Stářím stromu povadlého
Za ním pak zchátralou
Kůlnu dřevěnou

Okolní domy co dvůr obklopují
Stěny dávno sešlé mají
Čas na nich se svým vlastním
Nenapodobitelným způsobem podepsal
Patinu omšelosti jim do tváře vepsal

Patinu starých zašlých časů,
Které v tvé bujné fantazii
Obrazy fantaskní a bizardní vyvolávají
Do tajemného světa zapadlých zákoutí tě zvou
Na představení,
Která vždy neopakovatelnými jsou
Autor WWW, 09.06.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí