Nad křížem

Nad křížem

Anotace: Život běží příliš rychle a teprve za neštěstí si uvědomíme krutou daň jakou platíme za poznání a život..

Moc nám tu chybíš
oči mám slzavé
věřím, že mě vidíš
i to mé srdce bolavé,
dívám se na hvězdy
vidím vzpomínky let,
kdy chápali jsme se volné uzdy
život kvetl, jak růže květ
a svět proudil nám ůsty.
Žádný strach a zábrany
všechno padlo v prach
teprve té noci přišel strach
nebylo již obrany.

Přišel s kosou pro svůj dluh
vytrhl tě z života a světa
Přišel aby příliš brzy uzařel kruh.

Obrázky v srdcích budou stále
nikdy nezapomeneme na chvíle nenadálé
pamatovat budem stále naň
než přijde ten s kosou pro svou daň.
Autor Prousan77, 03.12.2007
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka, adida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí