Slova pro dva..

Slova pro dva..

Anotace: Automatický text

Slova pro dva..

Seď tiše
a zkus ne-přemýšlet,
naslouchej svému srdci,
to ono vede tě,
ono ti vždy napoví,
když cítíš bolest,
když cítíš,
že jsi hladový.

Tvé srdce ti vždy v úzkosti poradí,
poslouchej, jak tluče divoce,
pak přijde vytoužené ovoce,
nech dozrát čas,
dej prostor hrám,
ukaž co v tobě je
a věř si i ty sám.

Pak ukaž všem - já na to mám!

Už nikdy nechci býti sám,
chci poslouchat šepot tvého hlasu
a mlčky sledovat tvoji krásu,
chci se lásce oddávat,
s tebou se vášni poddávat,
bojovat za náš sen
a nikdy nebýt poražen,
chci vědět,
že ty jsi má,
a že už navždy jsme My Dva..
Autor LOMI, 03.12.2007
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, Moonlight7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí