Celkem příjemný příběh...

Celkem příjemný příběh...

Anotace: ...bez zvláštního konce...

Pamatuješ
ty drobně pokroucené listy na vodě,
co se zamotaly vodníkovi do vlasů?
Klidně bys mohl umřít pro krásu
a já se cítím provinile
netopýří bříška v bílém
nad hlavou v obrazcích
letí prostorem
a já se cítím provinile
za tolik doteků.
A vláhy podzimních řek a louží
opřely se mi o tělo,
trochu mě bolelo
(před půlnocí)
pomyšlení na ráno –
na jeho bílé stíny
neurčitý náznak zimy
a hvězdy do všech stran
a hvězdy na poplach
- přestaňte takhle tlouct
i bez vás poznám strach
Autor Myška, 03.12.2007
Přečteno 325x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, toužím.jít.dál, Psavec, smudlinek, Seychelly
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, něžná.

27.10.2009 15:03:00 | Pevya

Zajímavé obraty :)

29.02.2008 15:26:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí