Když andělé pláčou

Když andělé pláčou

Anotace: No...dá se

Kolik stojí jeden sen?
Živou slzu andělů.
Pláčou oni také v den?
To ví život Homérů.

Píšu ti SMS,
posílám ji do nebe.
Andělům v nebeský les,
chci dýchat jen pro tebe.

Sen noční do mě vniká,
anděla to bolelo.
Čas nepřátelsky tiká.
K lásce by se letělo.

Plní se káď každou noc,
však ještě nepřetéká.
Ovládá ji velká moc,
sám anděl se jí leká..

Dobro - bílá hladina.
Úsměv anděla zdobí.
Zlo - hnijící sklovina,
na líci jizva si hoví.

Zmítám se ve své posteli,
tůň krví červená se.
Něco mi tě odstřelí,
anděl ztrácí na kráse.

Slunce trpí, vychází,
probouzím se do ticha.
Tělo mé kryje mlází,
jen plíce lidská dýchá.
Autor emi-lee, 04.12.2007
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Smailin, NikitaNikaT., Bůchví...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí