Malíři!

Malíři!

Anotace: -

Ty malíři,
jenž maloval jsi tahy,
na plátno mého života,
byl jsi opilý.
Poznal jsem to záhy,
stačila jenom minuta.

Ty malíři,
jenž jsi všehostrůjcem,
přiznej dnes svojí vinu,
byl jsi opilý.
A za trest jsi teď otcem,
nejhoršího ze svých synů.
Autor Rick, 04.12.2007
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate, Memories
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná metafora...
jen jestli opravu nejhoršího

04.12.2007 19:15:00 | Erion Fate

opravdu nejhorší ?
zaujímavý básenka

04.12.2007 16:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí