Zase a znova

Zase a znova

Anotace: propadám lásce, nový den je stále v nedohlednu..

propadnu lásce
propadnu jemu
zase a znova

čeho se bojíš nejvíc
jdi proti němu
já se bojím že mi ublíží
ublížím já jemu

tvá škola nese své ovoce
kdo však bude sbírat tyhle plody..
Autor Meriel, 04.12.2007
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí