Experiment

Experiment

Anotace: Taková blbost :)

Dám svou duši na pokusy!
Bude-li ji někdo chtít,,
Mně samotné už se hnusí
Představa, že s ní mám žít

Hurá! Kleště už ji páčí
Útrob kytka uvadá
Muži běsní, matky pláčí
Co vzplodili za hada

Černý dým jak symfonie
Marš pohřební troubí
Duše zhnilá (a furt hnije)
Už jest jen oblak pouhý
Autor Rovena, 04.12.2007
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tyhle mám rád, bez přetvářky 1*

07.02.2008 13:07:00 | cevert

Drsné, líbí se mi to.

04.02.2008 13:32:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí