Moonlight Sonata

Moonlight Sonata

Anotace: inspirace Beethovenovou sonátou...

Sbírka: Básně noci

Probouzí se a hned padá,
z růží květy tajně hledá.
Spřádá sny ve vůni čaje,
polyká chutí hořkého taje.
Medovou nocí tiše trýzní,
měsíční sonátou touží zaznít.
Perlivým dotekem chce být svět
prchlivých myšlenek těch pár vět.
Z polibků vezme krásu štěstí,
sněhem zavane holé listí.

Probouzí se a jde spát,
v prachu cesty zůstane stát.
Na znamení zapálí bílou svíci,
jakoby neměl už co říci.
Chladem se soucitně pousměje.
Lítosti! Co se to děje?
Prudkými tóny se vítr rozpoutá,
zažene lásku žalem do kouta.
Věčnost je osudná rána žil,
po které nikdo netouží.
Autor Moonlight7, 05.12.2007
Přečteno 459x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, Cassandra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí