Předčasný pohřeb

Předčasný pohřeb

Anotace: název jsem si vypůjčil od mého oblíbeného spisovatele,ale snad to nikomu nebude vadit

Černá hlína,
čerstvě je zrytaá.
Dřevěná bedna,
pod ní je skrytá.

V bedně je člověk
na pohled zesnul.
Pravda je taková,
v nemoci usnul.

Otevře oči,hluboký nádech.
Zatuchlý vzduch.
Hrůzný mráz v zádech.

Chvíli je zmaten.
Hýbat se nedá.
Se strachem v temnu
cestu ven hledá.

Bezmocně škrábe,
do víka buší.
N mrtvého v rakvi,
víc než se sluší.

Ruce ho pálí,
na víku krev.
Strhnuté nechty,
bolestný řev.

Po boji marném,
ozve se vzdech,
utichne ruch.
Oči mu vlhnou
a hrůzným nářkem,
p¨lní se vzduch.

Už zná svůj osud,
už smrt svou zná.
Těď spousty času,
k modlení má.
Autor amatér, 05.12.2007
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: Just_me, drsnosrstej kokršpaněl, Kateřina Dumková, Simísek, incognita, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skoro, jako od Edgara. Krásná

06.09.2013 01:05:35 | Just_me

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí