Jak?

Jak?

Anotace: spousta otázek a odpověď žádná

Jak uklidnit rozvířenou mysl?
Jak zabránit slzám ven jít?
Jak najít k životu smyl?
Jak umět v klidu žít?

Jak najít radost, jež mi chybí?
Jak potlačit stesk, jež brání soustředění?
Jak napravit to , jež nejsou jen mé chyby?
Jak ukončit ve mě to strašné dění?

Jak dokázat se tomu postavit?
Jak dokázat to slýchat každý den?
Jak bolest vždycky zastavit?
Jak zůstat a neutéct ven?

Jak mám v sobě najít sílu?
Jak nevracet se více zpět?
Jak najít v sobě duševní víru?
Jak udržet se než zvadne psychiky květ?
Autor Adeleide Gregory, 05.12.2007
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Kanzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až najdeš človíčka co bude schopen odpovědět, pak zaraduj se a dej mi vědět:-)

05.12.2007 20:29:00 | Kanzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí