Konec (Jsi šťastný?)

Konec (Jsi šťastný?)

Anotace: Bolest a zklamání nejde vyjádřit jenom v jedné jediné básni...Alespoň mně ne, proto vzniklo víc básní a tohle je jedna z nich...(napsána r.2007)

Svět se zdá temný
jak domeček z karet,
jako písek v rukou tvých.

A z dávných věků
prokletých zrcadel
a pokřivených stínů
zaznívá tvůj smích.

Byl jsi šťastný? Možná nikdy
když jsi dýkou krájel srdce její
a slyšel její pláč...Byl jsi šťastný?

Krvavé stopy na chodníku
možná skryjí pocit tvůj,
ale nikdy nebudeš jako dřív.

Temný anděl zpívá ti requiem
vždyť všechno je pryč
a ty jako bys na otázku kýv.

Okvětní lístek padá na polštář,
té, co bude navždy spát,
ten polštář je z mramoru.

Miluješ? Nenávidíš? Jsi šťastný?
Vždyť jsi ji zabil!
A zabils lásku v mém srdci...
Autor mauvais-ange, 06.12.2007
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na začátečníka by to bylo dobré, ale TY dokážeš psát hezčí a mnohem kvalitnější dílka než je tohle. Nezlob se prosím.
Azazen

06.07.2008 10:32:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí