Černobílý svět

Černobílý svět

Anotace: není nic pro mě

Svět okolo je černobílý
jen potoky slz koulejících se
bez pohledu na křídla motýlí
prázdná srdce nesoucí se.

Slunce zapadlé za mraky,
usušená levná tráva,
štěstí ukryté před závistivými zraky,
ranní vystydlá káva.

Šedost všedních dní,
každý utíká jinam, co nemám,
pod vlivem sní,
říká, proč zrovna nám?

A tak bych se ráda zeptala,
proč zrovna jim?
A mně se ta věc nestala…

Ta bělost nevinná,
jen povrchní, pod tím černo, nic,
dvě barvy, každá jiná,
mezitím je mnohem víc!?
Autor anaH, 07.12.2007
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je na ní něco, a to něco mě nutí přemýšlet...krásné..

03.01.2008 10:55:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí