Property of death - (Vlastnictví smrti)

Property of death - (Vlastnictví smrti)

Anotace: září 2007...

Barvy a vůně poznávat,
Jak motýl sosat svět chcem hned,
Proč naději si nedávat?
Jen pamatuj, jsi Property of Death.

Jen pamatuj na Damoklův meč,
Ty víš jak život končí,
Jen ke konci neztrať řeč,
Beze slov se špatně loučí.

Do korun stromů posadit svou duši
A tiše doufat v nekonečný svět.
Co mysl ne, to srdce dobře tuší.
Ty i já – Property of Death.

Ty i já skryti v ječném lánu,
Křísíme krále Ječmínka.
Až mezi klasy stulíme se k ránu,
Stihne nás poslední vzpomínka.

Poslední vzpomínka, poslední soud,
Zpocené prsty, chvějící se ret.
Cháron, Styx a kalný proud
A tichá kletba – PROPERTY OF DEATH.
Autor Egretta, 07.12.2007
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: Evžen Bizon, Džín, Karmínka, CHUJ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já tě žeru :-)

23.12.2007 13:45:00 | Karmínka

Zajímavé, obzvláště poslední sloka je působivá.

08.12.2007 10:14:00 | ludmil

jinak se pls podivej do vzkazů Egretto.. jo?? tak jo

07.12.2007 22:59:00 | CHUJ

Fíha, tolik chvály?! Abych nezačala nosit nos nahoru...mooooc děkuji ;)

07.12.2007 22:52:00 | Egretta

peknyyy.... moc pekny, jedna z mála "nesériovejch" básniče k s myšlenkou a neotřelými rýmy co po dlouhy dobe vidim

07.12.2007 22:49:00 | CHUJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí