Odvaha

Odvaha

Anotace: Něco ze školy...

Sedím ve škole,
a zírám do blba,
říkám si ale,.....
jak dlouho to ještě potrvá?

Zase mě napadá,
jak se zabít,
ten člověk odvahu postrádá,
to já ale nemohu být...

Tenhle člověk odvahu nemá,
já mám jí dost,
on boj vždy prohrává,
a já bolestí dělám si radost.

Mám už toho dost!
Pomůžu si od toho...
Udělám si velkou radost,
začnu život nanovo...

Neumím si to představit-
-neubližovat si,
bude to pro mě těžké, vydržet,
ale.... pomůžu si.

Už teď vím,
že to nevydržím,
prostě to neumím,
svůj život hodně brzy vyhodím...
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlatí já tohle četla už ve škole...Je smutná...líbí se mi:)

10.12.2007 15:20:00 | už ne pernikova princezna

Říkám to tu asi po sto padesáté druhé, ale pro poezii nemám cit. A přesto se mi líbí. I ta tvá. Pěkně napsané :)

08.12.2007 21:54:00 | Eylonwai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí