Výprava do mé hlavy

Výprava do mé hlavy

Anotace: někde někdo psal, že kdyby někdo viděl do jeho hlavy, tak by se lekl a na tento podnět byla napsána tato báseň

VÝPRAVA DO MÉ HLAVY

nebe je nahé
nikde ani mráček
a já slyším kolem spoustu hudby

je tu rámus
všude najednou hluk
neslyším na chvíli proud krve ani šumění slz

stíny se hejbou
plují kdoví kam
a má černá duše se k nim přidává

najednou přijdou
nádherné mraky
a já už nejsem smutná, jenom hrozně unavená

má duše pálí
můj vnitřní oheň
mě spaluje jako nějakou čarodějnici

já si rozumím
úplně přesně
ale vůbec se sebou nesouhlasím

má mě vůbec rád
někdo nebo něco
nebo jsou to všechno jen utěšující slova

hloupá pravda
ta teď vládne světem
a třeba je to vlastně jenom dobře

ten úder přišel
i když dřív než měl
ale následky bolí pořád stejně

nekonvenční mrcha
čili moje duše
je zase na své podivné pouti mozkem

ovíněná tím
sladkým šampaňským
potácím se z jedné strany na druhou

zase až na dno
na dno hlubin zla
které sídlí vedle mého sebevědomí

včerejšek je mrtvý
naštěstí je pryč
a ještě můžu nasadit růžové brýle zítřku
Autor blacksnow, 09.12.2007
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek je skvělý! A růžové brýle chválím, taky si je dávám na oči.. :-)

10.12.2007 10:06:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí