Odcházíš mi

Odcházíš mi

Anotace: Věnováno Vell

Odcházíš mi
s volnou předehrou
něčeho
čemu se ani nedá říkat život

Ztrácíš se
jsi den ode dne
slabší
každá vteřina
je pro tebe hodina
a minuta
znamená celý tvůj život

Nechcceš o tom mluvit
a já se ti ani nedivím
nenutím tě
aby jsi mi něco říkal

Miluju tě
snad to stále víš
doufám jen
že se uzdravíš
vememe se za ruce
a dojdeme společně
někam
kde nám bude dobře
do takového
našeho soukromého ráje
Autor Elizabeth-Lili, 09.12.2007
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Beepat, cevert, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný,pěkný výraz 1***

10.12.2007 13:14:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí