Vnitřní Duchovní Píseň

Vnitřní Duchovní Píseň

Anotace: Co je peklo a ráj. Co je noc a den. Co je pád, když nemůžeš vstát Co je hrdina ve hře světa. Bez boje a strachu.

Přání byly vyslovena,
možná bude život na mé straně.
Možná spojí mojí cestu s vítězstvím.
Stačí jedna rána a můj triumf se stane historií,
ale za mými slzícíma očima,
bude vidět má duše v převleku a ne jen lži.

Žiji, abych bojoval do konce.
Mohu se pyšnit, že jsem blázen.
Bezcenná sláva bude mým průvodcem.

Co je peklo a ráj.
Co je noc a den.
Mysl to bere jako samozřejmost.
Co je pád, když nemůžeš vstát
Co je hrdina ve hře světa.
Bez boje a strachu.

Ale oči vidí skutečnost.
Duše prchá bezúspěšně před jejich zrakem.
Další bezvýznamné lži.

Žijete, abyste bojovali po mém boku.
Pocit nedůvěry, že jste narazili na blázna.
Čest je pro vás velitel na vaší cestě.
Autor Breg, 09.12.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je boj.. tak to aby se člověk naučil správně zacházet se zbraní..

11.12.2007 18:52:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí