Popletka

Popletka

Anotace: :-)))

Prsty celé od ledu,
nezahřejou, nepohladí,
v chladu smát se nesvedu,
klepu kosu milý, zlatí.

U nosánku velký rampouch,
očka jak dvě sněženky,
hlásek jako skřehotavý papouch
a z oušek dvě ruměnky.

To je ale nadělení,
už jsem skoro tuhoučká,
krajina jak po bílení
a já celá zmrzloučká.

Jen si říkám sama sobě,
co jsem to zas vyvedla,
takhle chodit v týhle době,
pěkně jsem to popletla.

Místo svetru vzít si tílko,
to je ale blbinka,
chovám se jak malý dítko
a mrznou mě ramínka.

Tak se obleč človíčku
do teplého kožíšku
i broučci chtějí v pelíšku,
přečkat dlouhou zimičku.
Autor Milásek, 10.12.2007
Přečteno 280x
Tipy 11
Poslední tipující: Bean, takova, Monsignore, Bíša, Psavec, Pišák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už moje máti říkala...frajeřina nezebe.:-D
Hezký.

14.01.2008 12:05:00 | takova

Hi, hi...

28.12.2007 22:10:00 | Bíša

Krátké tričko,
holý pupík,
to je přece paráda
Proto, děvče, nenaříkej,
že ti táhne na záda

11.12.2007 00:05:00 | Psavec

Zahřeje...je,je

10.12.2007 22:23:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí