Bezmoc

Bezmoc

Anotace: Volný verš

Černý fix,
jedoucí po bílém papíře,
s každým tahem se,
jedno jméno přeškrtne,
Jářku, čára černá,
zde červenou bravu má.

Hnědý provaz,
už se napíná pod tíhou těla,
pod ním se v křeči zmítá,
pro svou troufalost, oni
teď visí, bez nároku
na vstup do nebeských bran.

Bílá brána,
pod ní stovky duší procházejí,
a každá z nich slib musí splnit,
že půjdou jen touhle cestou.
A oni jediní tam projít nemohou,
jen pro zpupnost jejich vrahů.
Autor kravinec, 10.12.2007
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...hezká:-)

10.12.2007 21:19:00 | maena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí