Ještě jednu ...

Ještě jednu ...

Anotace: .... barmane ...

.

Cena a bezcennost
se v nás míchá do koktejlu,
který se nedá pít bez toho,
abychom si nespálili hrdlo ...

... a přesto ten chlast
lijeme do sebe po hektolitrech .., ..

Nevím, třeba je to
jen proto, abychom mohli ...
..... posléze slastně vydechnout ...

Boha ... ten píše ...!! ...

***-... ten nádhernej ...
... ... ... skurvenej život ..

*

---------------------
Comment někomu z Vás ...
Autor HarryHH, 11.12.2007
Přečteno 265x
Tipy 18
Poslední tipující: simsa, Michal Kvido, Marfuša, prostějanek, Romana Šamanka Ladyloba, Elča, Psavec, Hesiona-Essylt, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Boha, Ty píšeš jak dobré pití :)

11.12.2007 19:02:00 | Romana Šamanka Ladyloba

s chlastem můžeš duši nechat zmítat
v masochistický extázi
a možná i chvíli lítat
dokud tě k zemi nesrazí

11.12.2007 15:44:00 | Elča

...dám si taky ...

11.12.2007 14:06:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí