Sen

Sen

Anotace: xxx

Jen sen nás zbaví tíže zemské
když spíme, jiným časem tiká
jsi dál, ač nemůžeš být blíže
jsi tam, kam jiný neproniká

Jen sen - ten nemá pevné hráze
děj našich snů je bez hranic
přetéká jeho databáze
do pitoreskních motanic

Už není: ,,bylo..je...či bude,, -
a přesto je v něm mnohem více
semele páté přes deváté
až v ničem se už nevyznáte

Naše sny - prostě divná věc
jen ty nám zbydou nakonec?
Autor koloušek, 11.12.2007
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nějak to se sny bývá,napsala jsi to moc pěkně

03.02.2008 16:49:00 | aluša

hluboko v našem podvědomí
skryté jsou
touha jejich sílu mění
když letí za duhou
do světa,kde láska něha cit
má šanci zvítězit

12.12.2007 16:21:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí