Marnost života

Marnost života

Anotace: a dnes se dívá na mě..

znavená životem
jen krásná ulehnout
nechat se unášet proudem mrtvého moře

vím kdo jsem a vím co se má stát
jen nemyslet na to co bude

být pramenem který vysychá
být kapkami mokré vody
co stíká

unavena životem
ve svém mládí se přece nehodí takovéto věci říkat
cítit chvíle prázdnoty
marnosti,

ano život je marností
kdy člověk neví co zítra bude
cítit prázdno
nedýchat
odkrýt srdce
sundat závot a nehrát si na nic..

kdo byl ten co prázdno zakryl a dnes již není
kdo byl ten co život zaplnil a dnes již není
jsi to ty co hlavu mou zasnil
do nití zamotal
do pavučit spletl
ne nic není jak dříve bylo
jen marnost chodí si světem a dnes na mě se dívá
Autor Meriel, 11.12.2007
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí