Člověk...

Člověk...

Anotace: ...kolik takových lidí se kolem nás najde?....

Oči, co nevidí,
jsou oči zavřené....
Srdce, co necítí,
je srdce z kamene....
Duše, co nežije,
je duše bez těla
a takové tělo utváří člověka...
Člověka slepého,
člověka bez citu,
člověka prázdného,
co žije jen ze zvyku...
Autor Aniba, 12.06.2005
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí