Lof iz in dí ér

Lof iz in dí ér

Anotace: yyoyyooy

eukalypt si dáš
kolem se nedíváš
eukalypt si dáš
mě nevnímáš

ještě si dej
na mne se podívej
vidím jak se trápíš
něci ti schází

lásku by jsi chtěla
myslíš že ji máš
však si jen naletěla
zase mě nevnímáš

čekám na den který příjde
kdy tě obejmu,políbím
dám ti lásky co se do tebe vejde:)
vše co budeš chtít ti slíbím

chci tvé štěstí
sem sobec,marnotrat
nevím co ti muzu dat
snad jen horu lasky své

nevím jestli je jí hora
nevím jestli to o mně víš
skočím pod kola života
jestli po tom toužíš...
Autor LaBiL, 12.06.2005
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí